معاون امور زنان و خانواده رئیس‌ جمهوری با تاکید بر این‌که زنان مسئولیت‌های متعدد بر عهده دارند، گفت: درصددیم دورکاری زنان پس از فروکش‌ کردن کرونا نیز تداوم یابد.

دورکاری ـ کارمند

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در دیدار با زنان فعال و نمایندگان تشکل‌های مختلف حوزه زنان در امور اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خراسان ‌رضوی گفت: درصدد ارتقای جایگاه و قدرت اجرایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری از طریق احیای ستاد ملی زنان و خانواده هستیم.

او با بیان اینکه زمینه بهره‌مندی بانوان شاغل از آیین‌نامه مربوط به تداوم دورکاری آن‌ها فراهم شده است، افزود: از آنجا که زنان مسئولیت‌های متعددی برعهده دارند، درصدد هستیم تا دورکاری زنان پس از فروکش‌کردن کرونا نیز تداوم یابد.

خزعلی تصریح کرد: زمانی که دولت همه توانش را برای حمایت مردم بگذارد، قوی خواهد شد و با همبستگی و هم‌افزایی می‌توان کارهای بزرگ انجام داد. لذا باید تلاش کنیم تا دولت مردمی‌بودن خود را ثابت کند. مصوبات ستاد ملی زنان و خانواده در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب خواهد بود تا نظریه‌ها در این بیانیه را به مرحله اجرا برساند.

او گفت: بیش از ۵۰ درصد اشتغال روستایی در اغلب استان‌ها از جمله خراسان‌رضوی توسط زنان ایجاد شده و تلاش ما نیز اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار به‌منظور حفظ زندگی عزتمندانه آنان است.

ضرورت ترویج فرهنگ کار برای توانمندسازی خانواده‌های آسیب‌زده

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با ضروری دانستن ترویج فرهنگ کار برای توانمندسازی خانواده‌های آسیب‌زده توضیح داد: نیروهای جهادی می‌توانند به عنوان تسهیلگر وارد عمل شوند و هم آموزش لازم را فرابگیرند و هم آموزش لازم را به خانواده‌ها ارائه دهند. ضمن اینکه احیای هنرهای منسوخ و ایجاد کسب و کارهای نو برای مهاجرت معکوس از شهر به روستا نیز بسیار ضروری است و در این راستا زمینه تسهیل صدور مجوزها و اعطای تسهیلات برای رونق کسب و کار به ویژه در روستاها فراهم می‌شود.

او گفت: تنها راه‌حل معضل آسیب‌های اجتماعی کمک به خانواده و توانمندسازی آن است نمی‌توان همیشه با صدقه یا ارائه بسته معیشتی به خانواده‌های آسیب‌پذیر کمک کرد، باید دست آن‌ها را گرفت و برای خوداشتغالی و توانمندسازی آن‌ها تلاش کرد.

خزعلی با اشاره به تدوین طرح جامع پیرامون مسائل زنان و خانواده در معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در این طرح مشکلات زنان در دو بخش توانمندسازی زنان در حوزه کارآفرینی و اشتغال و تبیین توانمندی‌های مختلف اجتماعی و اقتصادی زنان مورد توجه قرار گرفته است.

ضرورت شبکه‌سازی زنان در کشور

فاطمه سلیمی عضو شورای شهر مشهد نیز اظهار کرد: شبکه‌سازی زنان در کشور ضروری است تا بتوان از این طریق مسائل مختلف از جمله بحث‌های خانواده و آسیب‌های اجتماعی، مشکلات معیشتی را حل کرد بنابراین باید فرآیندسازی را در اولویت قرار داد. مشهد یک شهر بین‌المللی است که ۳۰ تا ۴۰ میلیون زائر در سال به این شهر سفر می‌کنند لذا باید اعتبارات برای پذیرایی از این زائران توسط دولت در نظر گرفته شود.

او گفت: آسیب‌های اجتماعی در شهر مشهد به‌دلیل هویت مذهبی و فرهنگی آن نیازمند توجه زیادی نسبت به سایر شهرهاست، از سوی دیگر باید پیوست رسانه‌ای و بین‌المللی کارها و فعالیت زنان نیز مورد توجه قرار گیرد.

دیدار استاندار با معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور

یعقوبعلی نظری استاندار نیز در دیدار با معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در محل استانداری گفت: نگاه جدید در مدیریت این شهر باید بر مناطق حاشیه‌ای متمرکز شود. باید با این پدیده‌ها مواجهه مستقیم کرد اما در عین حال به‌علت‌ها و زمینه‌ها هم پرداخت.

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، بیان کرد: برای ساماندهی مسائل حوزه زنان به‌ویژه در نقاط حاشیه‌ای، باید برنامه‌های فرهنگی‌ محور کار باشد و همه مردم تحت عنوان مسئولیت اجتماعی در آن مشارکت کنند. طرحی در حوزه زنان در دست تدوین است که یکی از اهداف آن توانمندسازی زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست است.

تعیین تکلیف افراد فاقد شناسنامه

خزعلی همچنین از مرکز یادگیری محلی (سی‌ال‌سی) واقع در محله کلاته برفی مشهد بازدید کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک حداقل یک شناسه برای افراد فاقد شناسنامه به ویژه زنان و دختران باید صادر کند تا بتوانند از خدمات درمانی و آموزشی و رفاهی شهروندی بهره‌مند شوند.

وی افزود: اگر بتوانیم افراد فاقد شناسنامه را به لحاظ مدارک هویتی سامان‌دهی کنیم سطح امنیت و مسائل اخلاقی در مناطق کم‌برخوردار ارتقا پیدا خواهد کرد.

گفتنی است در حالی که معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفته که در صددیم تا دورکاری زنان پس از فروکش‌کردن کرونا نیز تداوم یابد، توران ولی‌مراد مشاور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز گفته «کارفرما را نمی‌توان به استمرار دورکاری الزام کرد، چراکه کارفرما از نحوه کار باخبر است و اجرای دورکاری بستگی به نوع کار دارد.»

بیشتر بخوانید؛

نمی‌توانیم کارفرماها را مجبور به اجرای دورکاری مادران کنیم

کد خبر 636114

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار خانواده

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha